Телефон для замовлень 095 904 11 55
ДОСТАВКА

У кошику порожньо!

Мова
Загальна вага порції: 200 гр
45 грн.
Ціна в бонусних балах: 45 Буде нараховано балів: 2

Користь глоду

Значний вміст пектину в ягодах глоду допомагає вивести з організму солі важких металів. Найчастіше ягоди глоду приймають при лікуванні аритмії, гіпертонії, стенокардії, інфаркту міокарда. Частіше за все плоди глоду допомагають при хворобах жовчного міхура і нирок. До складу входять елементи, які мають заспокійливу дію і сприяють підвищенню стресостійкості.

Особливо важливо приймати ягоди літнім людям з порушенням серцевої діяльності і ослабленням серцевого м'яза. Корисний глід молодим і амбітним людям з важким і напруженим ритмом життя.

Спосіб приготування:

1 ст. л. плодів глоду на 200 мл. окропу.
Закрити кришкою, нагріти на водяній бані 15 хвилин, настояти 45 хвилин.
Приймати по 1/3-1/2 склянки 2-3 рази на день, за 30 хвилин до їжі.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Ми передзвонимо вам
Відправити