Телефон для замовлень 093 201 25 05
Ми обробляємо замовлення 9.30-17.30 пн.-пт.
ДОСТАВКА

У кошику порожньо!

Мова

Чай Ягідно-квітковий

Загальна вага порції: 100 гр
125 грн.
Ціна в бонусних балах: 125 Буде нараховано балів: 3

Склад: шипшина, глід, чорна горобина, червона горобина, бузина, ялівець,  чорниця, калина, обліпиха, цвіт липи, календула, волошка,  цвіт бузини, пелюстки троянди, лист брусниці, яблуко
Упаковка: паперовий пакет
Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.
Чай "ягідно-квітковий" - це ароматний і смачний напій, який складається з різноманітних інгредієнтів, що поєднуються в гармонійному букеті.
В основі цього чаю лежать шипшина, глід, чорна горобина, червона горобина, бузина, ялівець, малина, чорниця, калина та обліпиха. Ці ягоди відомі своїми корисними властивостями та високим вмістом вітамінів та антиоксидантів, що додають напою не тільки смак, але й корисність.
До цього додано липу - як цвіт, так і листя, календулу, волошку, цвіт бузини та пелюстки троянди. Ці квіти додають чаю ніжності, аромату та відтінків, що доповнюють смак і запах напою. Лист брусниці додає освіжаючої кислинки, яка робить напій більш насиченим.
Чай "ягідно-квітковий" має свіжий та фруктовий смак з відтінками квітів та трав, що роблять його ідеальним для вживання в будь-який час дня.
Щоб чай добре заварився і придбав яскраво виражений ягідний смак, рекомендується запарити ягоди в термосі не менше, ніж на годину. Т.к ягоди добре просушені і мають щільну структуру, їм необхідно більше часу, щоб "заваритися".

  • У складі ягід малини міститься саліцилова кислота, яка корисна при хворобах суглобів, і магній - для здоров'я серцево-судинної і нервової системи. Вітамін К - корисний людям з проблемою згортання крові. Малина позитивно впливає на роботу кишечника, завдяки наявності в ній безлічі харчових волокон, через які знижується всмоктування холестерину. Також завдяки наявності фруктових кислот в ягодах, чай з малиною позбавляє від синдрому похмілля.
  • Червона горобина корисна при гіпертонії, проблеми з сечовипусканням, а завдяки сорбінової кислоти, яка усуває шкідливі грибки і мікроби, допомагає в лікуванні патологій шлунково-кишкового тракту. Горобина має здатність зв'язувати вуглеводи в організмі, завдяки цій здатності її використовують для боротьби із зайвою вагою. Вона заповнює витрачений запас вітамінів в організмі і відмінно підтримує імунітет.
  • Ялівець - це ягода, яка ефективна при лікуванні діатезу, циститу, водянки. Ягоди ялівцю мають властивості для лікування багатьох захворювань ротової порожнини. Цілющі властивості ялівцю вельми корисні своїми антисептичними і протизапальними діями. Чай з ялівцем сприяє швидкому очищенню кишківника, печінки, активізує відтік жовчі. Ягоди ялівцю мають протипоказання - їх не рекомендується приймати при наявності захворювань нирок, при виразці шлунка, дванадцятипалої кишки, гастриті і гострому коліті.
  • Плоди глоду мають властивість тонізувати серцевий м'яз, забезпечують достатнє надходження кисню, знижують частоту серцебиття. Неймовірно велика користь глоду для серця. Настоянка глоду допомагає при гастриті, метеоризмі, для усунення рідкого стільця. Свіжий глід при вагітності не рекомендується, також не рекомендується і годуючим мамам. Сухий глід не володіє побічними ефектами, також виключені чинники передозування.
  • Постійне застосування обліпихи покращує зір, зменшує болючість очей, покращує розумову ясність. Через неймовірно корисні властивості обліпихи використовують для лікування серцевих захворювань. Обліпиховий чай знижує кров'яний тиск, серцевий ритм, холестерин в плазмі крові. Сушена обліпиха лікує астматичні симптоми, зменшує запальну реакцію в організмі, сприяє здоров'ю товстої кишки.
  • Ягоди чорниці називають природним антисептиком та антибіотиком, так як вони відмінно зарекомендували себе при лікуванні кашлю і горла. Сушена чорниця ефективна для лікування діареї, тому що в її складі містяться такі речовини, які дезинфікуюче впливають на шлунок і поліпшують мікрофлору. Також корисна чорниця буде при захворюванні ревматизму, жовчного міхура, печінки. Ягоди чорниці покращують зір.
  • Чай з шипшиною сприяє зниженню кислотності шлункового соку, швидкому загоєнню ран і опіків, відновлює слизову оболонку порожнини рота. Ефективна шипшина для лікування печінки, нирок і сечової системи, застосовується як допоміжний засіб при цукровому діабеті. Присутні в шипшині вітаміни і мінерали здатні регулювати тиск, тому шипшину використовують для лікування гіпертонічної хвороби.
  • Незабутня словами краса троянди і п'янкий аромат витонченого бутона відомий в різних куточках планети. Однак не тільки естетичні якості дозволили чайній троянді вважатися королевою квітів. Ще древні римляни використовували її в складі цілющих напоїв і варили з неї зілля. Хімічний склад суцвіть цієї рослини настільки різноманітний, що здатний скласти конкуренцію багатьом лікарським травам. Саме тому воно так добре поєднується з іншими рослинними компонентами, створюючи неперевершений букет вишуканості смаку. Лікувальні властивості чайної троянди полягають, перш за все, в тому, що вона робить позитивний вплив на судини. Чай з пелюсток рекомендовано пити при простудних захворюваннях, так як він має прекрасні противірусні властивості і надає тонізуючу дію. Наявність ефірних масел дає можливість віднести чайну троянду в категорію афродизіаків. Тому напої з цієї рослини можна пити для підвищення лібідо і наповнення організму позитивними емоціями. Також, випиваючи чашечку рожевого чаю в день, можна поліпшити імунітет, підвищити опір різним вірусам та інфекціям.
  • Бузина - чагарник з карпатського підліску. Оточивши гущавину пухнастим вінком, вона пропонує допомогу від зимових хвороб вже при вході в ліс. Білі квіти і чорні ягоди - засіб від запалень, спеки і втоми. Приймають квіти бузини від кашлю - солодкуватий відвар стимулює відхаркування, м'яко знімаючи сухі напади. Разом з пряним ароматом по тілу розливаються протимікробні речовини. Чай виводить токсини і полегшує перебіг грипу або бронхіту. У зборі сушений цвіт бузини допомагає знизити апетит і почуття голоду. У цього несправедливо забутого напою з квітів є особлива назва - «швейцарський чай». Головна цінність ягід, якими у вересні завішана бузина - лікувальні властивості. Дивні на смак в свіжому вигляді, вони розкривають мускатний аромат після обробки. Кисло-солодкий, схожий на родзинки і чорниці, відтінок, наповнює чаї для зміцнення імунітету. Ягідний відвар нормалізує процеси обміну в клітинах. Якщо потрібно підняти працездатність, вибір однозначно варто зробити на користь плодів. Дівочий самбук або дерево долі - чорна бузина нажила багато назв в народі. 

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре

Рекомендовані товари

Ми передзвонимо вам
Відправити