КОРИСТЬ БІЛИХ ГРИБІВ
- Містять вітамін РР, який «дбає» про ваших внутрішніх органах;
- Містять йод, цинк, мідь, вітамін А, В, С;
- Є джерелом вітаміну В1;
- Багаті білком, вуглеводами і глікогеном;
- Містять мінерали, калійні солі та фосфати;
- Компоненти в складі гриба тонізують м'язи, підвищують їх витривалість;
- Підвищують перистальтику і секрецію;
- Добре засвоюються (на відміну від м'яса);
- Ідеальні для дієтичного харчування, тому що легко розщеплюють жири;
- Прискорюють процес загоєння ран;
- Відновлюють організм після перенесених інфекційних захворювань;
- Містить речовини, що володіють протипухлинною дією;
Калорійність і харчова цінність білих грибів.
Калорійність білих грибів - 34 ккал.
Харчова цінність білих грибів: білки - 3,7 г, жири - 1,7 г, вуглеводи - 1,1 г.