You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • У кошику порожньо!

Мова
Доставка

Blog

10 причин замінити пластик на скло

10 причин замінити пластик на скло

Дозвольте мені розповісти вам коротку історію про дівчину, яка любила зручність на кухні. В неї був пластик всюди. Вона зберігала всю їжу в пластику, нагрівала їжу в цих контейнерах, брала обід, на роботу в цих контейнерах. Пластик скрізь і тому вона зовсім не думала про це. Чому ви хотіли б відмовитись від пластика? Пластик з...
ВАРЕННЯ З СОСНОВИХ ШИШОК

ВАРЕННЯ З СОСНОВИХ ШИШОК

0 Comments
Повітря в лісах, де ростуть сосни, насичене фітонцидами, які вивільняються з сосен, так що в радіусі біля 25м. від соснового бору практично немає шкідливих мікробів. Завдяки такій властивості сосна і її компоненти активно використовуються в медичних цілях. Більшість людей знають про корисні властивості соснових шишок і дерев,...
ЯК ПРИГОТУВАТИ БІЛІ ГРИБИ

ЯК ПРИГОТУВАТИ БІЛІ ГРИБИ

Приготування білих грибів Сушені білі гриби залий окропом так, щоб гриби повністю «потонули». Залиш настояти 15-20 хвилин. Якщо твій рецепт передбачає використання води або інших рідин, збережи грибну воду після зливу. Вона додасть більш насичений аромат твоїй страві. Як пройде 15-20 хвилин, злий грибну воду в окрему ємн...
Грибна юшка

Грибна юшка

3 Comments
Рецепт із білими сушеними грибами. В кожної господині має бути в запасі рецепт грибної юшки із справжніх Карпатських білих грибів! В грибну юшку за рецептом кладуть сушені білі гриби, та можна брати і свіжі. Зверніть увагу: грибна юшка за рецептом Карпатської кухні настільки самобутня й ароматна, що зовсім немає необхідност...
ДИВОВИЖНА КРОПИВА

ДИВОВИЖНА КРОПИВА

0 Comments
Молоді пороcтки кропиви, які можна зустріти з першими теплими весняними днями - як не можна краще стимулюють імунітет. А після зими основним завданням стає підтримка і заповнення втрачених вітамінів. Смак страв з кропивою досить смачний і приємний! Тому проводжу для вас екскурс в світ кропиви: як заготовити, як вживати і як ...