Вага: 200 грам
Склад: шипшина, глід, червона горобина, бузина, ялівець, малина, чорниця, терен, калина, обліпиха.
Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.
Карпатський ягідний чай – це САМИЙ справжній ягідний чай! Він складається з цільних засушених ягід, зібраних з турботою в мальовничих Карпатських куточках. До складу Карпатського ягідного чаю входять шипшина, глід, аронія, червона горобина, калина, терен, обліпиха, бузина, ялівець, чорниця.
Всі ягоди походять з високогірних, екологічно чистих районів Карпат. Тому ягідний чай не тільки смачний, а й корисний. Він не містить жодних ароматизаторів, штучних барвників та інших хімічних речовин, тільки натуральні дари Карпат.
Ягідний чай чудово підходить для осінньої пори. Коли не вистачає вітамінів і яскравих кольорів, організм стомлений та виснажений, підкрадається депресія, а за вікном холодно та мокро. І тільки чашечка Карпатського ягідного чаю покращить настрій, зігріє, відновить сили та енергію, а його насичений ягідний аромат нагадає про теплі літні дні. Користь ягідного чаю ще й в тому, що він містить багато вітамінів, які так необхідні в холодну пору року.
Карпатський ягідний чай – це шматочок літа, який ЇЖАк припас для вас на період холодів і поганого настрою.
Ягідний чай, який можна купити в лісовій крамничці ЇЖАка, подарує Вам тільки позитивні емоціі протягом дня та затишні осінні вечори, оповиті ароматом карпатських ягід.
Щоб чай добре заварився і придбав яскраво виражений ягідний смак, рекомендується запарити ягоди в термосі не менше, ніж на годину. Т.к ягоди добре просушені і мають щільну структуру, їм необхідно більше часу, щоб "заваритися".