Телефон для замовлень 093 201 25 05
Ми обробляємо замовлення 9.30-17.30 пн.-пт.
ДОСТАВКА

У кошику порожньо!

Мова

Чай Квітковий романс

Загальна вага порції: 50 гр
115 грн.
Ціна в бонусних балах: 109 Буде нараховано балів: 5

Склад:  лаванда, липа, календула, цвіт бузини, волошка, іван чай, меліса,  ялівець, троянда

Упаковка: паперовий пакет

Умови зберігання: в темному сухому місці без сторонніх запахів при температурі 18-25 градусів.

Квітковий романс" - це чай, який складається з найніжніших квітів та трав, які надають йому приємний і заспокійливий смак.

Лаванда має дуже приємний і різний аромат, від легкого трав'яного до м'якого квіткового. Вона допомагає заспокоїтися, зняти стрес і тривогу.

Липа має солодкий і м'який аромат, який надає чаю приємну солодкаву нотку. Липовий чай допомагає заспокоїтися, зняти напругу і втому.

Квіти календули мають приємний аромат та мають антибактеріальні властивості. Вони сприяють зменшенню запальних процесів і покращують настрій.

Цвіт бузини та волошка доповнюють смак цього напою своїми духмяними відтінками та підсилюють його корисні властивості.

Іван-чай та меліса, які також входять до складу "Квіткового романсу", доповнюють збір своїм натуральним смаком та забезпечують цьому напою ще більше заспокійливих властивостей. Ялівець доповнює смак цього чаю своїми деревними відтінками та забезпечує захист від вірусів та інфекцій.

"Квітковий романс" - це ідеальний напій для тих, хто хоче насолодитися ніжними квітковими смаками та знайти спокій та релаксацію після напруженого дня.





  • Чай з бузини - це настій квітів, листя, ягід або кори лісового чагарнику. У Карпатах нема іншого такого по тонкому, мускатно-мигдальному аромату. Пряний в свіжому вигляді, запах кошиків суцвіття після сушки змінюється в гарячому чаї. За м'який смак і делікатний вплив цей «швейцарський чай» люблять не тільки в Європі. Світлий напій доречними для вечора, коли приємно розслабитися. Він звільняє від токсинів, очищає нирки, заспокоює. Сечогінний ефект - мабуть, єдина причина відкласти чаювання на зручний час. Більш міцний настій викликає потовиділення, ніж знижує температуру тіла. Вірусна гарячка відступає перед імуностимулюючими речовинами бузини. Запалення горла заспокоюються завдяки бактерицидним властивостям. Квітковий чай гасить сухий кашель, м'яко викликаючи відходження мокротиння. Купаж з ягодами бузини - корисна порція вітаміну С. Самі по собі вони кисло-солодкі, як розпарені родзинки. У бленді з іншими плодами набувають нових відтінків смаку. Столове застосування бузини чаю покращує обмін речовин і дарує сили для роботи. Під час вагітності та годування карпатський чай з бузиною пити не можна.
  • Волошка - найяскравіший компонент в чайній суміші. Унікальним кольором він зобов'язаний синьому антоціану. Речовина гасить запальні процеси і заспокоює нерви, дарує глибокий сон. Дужі властивості квітки закликають до обережного дозування. Тому найкращий спосіб розсмакувати цей медонос - в композиції карпатських трав. В чай потрапляють тільки зовнішні пелюстки - у формі воронки. У них немає нектару і гіркоти, яка передається навіть зеленому васильковому меду. Крайові ліїчки приносять в суміш трав'яні ноти. Аромат у "квітки-кентавра" слабкий, в суміші майже непомітний. Колір настою набуває синяву тільки в дуже міцній концентрації. Волошки - квіти яскраві, але в відварі втрачають відтіночний акцент. Ультрамарин прикрашає вид сухої суміші і часто застосовується в подарункових наборах. Властивості «квітки-кентавра» можна узагальнити як протимікробні, болезаспокійливі і заспокійливі. Напій очищає нирки, жовчний і сечовий міхур. Він знімає спазми у внутрішніх органах, покращує апетит. Пелюстки волошки розширюють судини, знижуючи таким чином тиск. Коли організм долає вірус, квітковий чай корисний аскорбіновою кислотою і мінеральними солямі. Моно настій волошок не варто пити вагітним і дітям.
  • Календула, чай з якої дуже корисний - дуже невибаглива рослина, яка цвіте до пізньої осені. Завдяки йому можна позбутися багатьох хвороб, а сам напій з квітками допомагає добре втамувати спрагу. Велика кількість корисних активних компонентів в такому чаї дає можливість зняти запалення, нормалізувати артеріальний тиск, забезпечити сечогінний і потогінний ефект. Календула лікарська - джерело ефірних масел, фітонцидів, антиоксидантів і дубильних речовин, калію, магнію. Вона якісно виявляє антимікробну дію, бореться з сезонними вірусами, бактеріальними інфекціями. При цьому календула протипоказана тільки при надмірному вживанні і ігноруванні норм використання. В інших випадках вона повністю нешкідлива і надає надзвичайно благотворний вплив на організм. Чаї з неї п'ють при запальних захворюваннях горла, для профілактики серцево-судинних хвороб, при лікуванні недуг шлунково-кишкового тракту, для відновлення захисних сил імунітету. І це ще тільки невелика дещиця того, на що здатна календула-трава, властивості якої досить складно переоцінити.
  • До складу багатьох трав'яних чаїв входить чайна троянда, користь якої добре відома ще з давніх часів. Стародавні лікарі використовували її в ролі протизапального засобу, знімали набряки і боролися з простудними захворюваннями. У наші дні ця рослина також багатьма цінується - перш за все, за красу і неймовірний аромат під час цвітіння. Всі свої корисні якості троянда чайна зберігає при висушуванні пелюсток, і тому вони є частим інгредієнтом безлічі рецептур напоїв. Особливо добре поєднуються вони з іншими травами, створюючи вишукану композицію смаку і аромату. Багатий хімічний склад чайної троянди дозволяє говорити про якісний вплив на організм людини. Ключовими компонентами в ній є вітаміни С, В1, РР, D, Е, К, таніни, пектин, рослинні кислоти, смоли, глюкоіди. Регулярне вживання напоїв на основі цієї рослини сприяє поліпшенню захисних властивостей організму, нормалізації роботи кровоносної, нервової, травної, ендокринної систем. Також чайна троянда, колір якої може бути і білим, і рожевим, і помаранчевим, містить безліччю ефірних масел, що обумовлює її насичений аромат.
  • Унікальний хімічний склад іван чаю ні в чому не поступається морській капусті, а по цілющому впливу на організм він у багато разів перевершує її. Іван-чай, користь якого незаперечна, являє собою зовні непримітну рослину. Однак для того, щоб отримати з нього цінний продукт, його потрібно не просто висушити, а сферментувати особливим чином. В результаті виходить так званий Копорський чай, що володіє масою корисних нутрієнтів. Кипрей, іван-чай - заготівля цієї сировини може проводитися протягом усього літа, причому якість продукту жодним чином не залежить від часу збору трави. Наявність в ньому всіляких корисних речовин дає можливість йому позитивно впливати на кровотворення, а також підвищувати захисні властивості організму, забезпечує заспокійливу дію. Чим корисний іван-чай ще? Регулярне пиття настояного на ньому напою сприяє ефективному позбавлення від головного болю, підвищенню імунітету, відмінною «чисткою» організму, допомагає поліпшити сон, склад крові, інше. Не дарма ще в давні часи про нього говорили, як про зілля, яке виліковує не тільки тіло, але і просвітлює розум і піднімає дух.
  • Лаванда вузьколиста - ароматна і красиво квітуча рослина. Застосування своє воно знаходить в різних сферах - фармацевтиці, народній і традиційній медицині, косметології, інше. Але головна особливість цих квітів - великий оздоровчий ефект напоїв, виготовлених на їх основі. Ще з глибокої давнини такі цілющі зілля часто прописували пацієнтам в якості додаткової допомоги при лікуванні більшості захворювань. І в наші дні в магазинах і супермаркетах можна бачити неймовірну кількість чайних складів, що відрізняються різними властивостями, смаками, ароматами. Але при цьому далеко не всі вони володіють тими корисними компонентами, які має чай з лавандою. Чашка такого напою, що вживається хоча б раз в день, здатна позбавити від поганого сну, мігреней і головних болів іншого характеру, хворобливості в критичні дні, стресів і нервових переживань, підвищеного артеріального тиску. Квіти лаванди можна заварювати окремо, разом з чорним або зеленим чаєм, а можна використовувати в складі збору інших лікарських трав. Таким чином підкреслюється приємний аромат трави, а також посилюється її цілющий вплив.
  • Як показує практика, лікувальні трав'яні чаї є прекрасним доповненням до традиційної медицини при лікуванні безлічі захворювань. Чи не є в цьому випадку винятком і напій з ягід ялівцю. Ці плоди дійсно повні різних корисних властивостей, застосувати які можна у всіляких життєвих ситуаціях. Перш за все, вони володіють відмінним сечогінним ефектом. Чай, настояний на ялівці, рекомендований при хворобливих суглобах, запобігання інфекцій сечостатевої системи, якщо погано працює система травлення. Ялівцеві ягоди, лікувальні властивості яких досить великі, використовуються також і під час простудних недуг. Вхідні в них у великих кількостях природні антиоксиданти і вітамін С сприяють усуненню вогнища інфекції і швидкому одужанню людини. Особливу увагу на цю рослину повинні звернути ті, у кого є проблеми з травленням. При нетравленнях шлунка або печії ялівець звичайний, заварений в чаї, буде просто незамінним. Крім того, в формулу рослини входять марганець, цинк, залізо, мідь і магній. У плодах ж є багато природного інсуліну, що робить їх дуже корисними для діабетиків.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується!
    Погано           Добре
Ми передзвонимо вам
Відправити